Natuursteen

Bij ATS Schoonmaak kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van vloeronderhoud, waaronder het onderhoud en de reiniging van natuursteen. Natuursteen is tijdloos materiaal, dat bekend staat om zijn slijtvastheid en duurzaamheid.

Een natuurstenen vloer kan zijn natuurlijke schoonheid jarenlang behouden, mits deze regelmatig onderhouden wordt met de juiste reinigingstechnieken. Want ondanks het duurzame karakter van natuursteen, kan intensief gebruik ervoor zorgen dat de vloer op den duur wat dof wordt en tekenen van veroudering gaat vertonen. ATS Schoonmaak helpt u daarom graag bij het onderhoud van uw natuurstenen vloer.

ATS Schoonmaak en natuursteen onderhoud

Het is het belangrijk dat de juiste reinigingstechnieken worden gebruikt bij het reinigen van de natuurstenen vloer, om te voorkomen dat het natuursteen wordt beschadigd. Zo mag er bijvoorbeeld niet teveel water worden gebruikt. Tevens zijn er verschillen in het behandelen van matte en glanzende natuurstenen vloeren.

Onze vloeronderhoud specialisten weten dankzij hun jarenlange ervaring precies wat voor behandeling bij welk type natuursteen past. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het onderhouden van marmer, graniet, kwartsiet en kalksteen. Voor iedere behandeling wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en ecologische reinigingsproducten. Na de onderhoudsbeurt zullen onze medewerkers u een passend advies geven over hoe u zelf uw vloer het beste kunt behandelen.

natuursteen onderhoud

Professionele en klantgerichte service

ATS is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Naast jarenlange ervaring zijn flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerkend voor ons bedrijf. Wij houden rekening met uw wensen en zien erop toe dat het natuursteen onderhoud nauwkeurig wordt uitgevoerd. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Met ons oog voor kwaliteit en service verzorgen wij onder andere linoleum onderhoud en andere schoonmaakwerkzaamheden voor:

  • VvE’s
  • Kantoorparken
  • Makelaars
  • Opleveringen
  • Woningen

Een volledig overzicht van onze diensten vindt u hier. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634.