Grindvloer onderhoud Rotterdam

Grindvloer onderhoud en terrazzovloer onderhoud is lastiger dan dat van andere soorten vloeren, daardoor wordt het vaak niet goed uitgevoerd. Beide typen vloeren bestaan namelijk uit kleine deeltjes wat ervoor zorgt dat ze niet geheel glad zijn. Oppervlakkige schoonmaak zoals een dweilbeurt wordt niet ieder scheurtje en randje meegenomen. Daarnaast zijn polijst- en schuurmachines vaak een té grote investering om zelf aan te schaffen. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk om de maximale levensduur uit de vloer te halen!

Professioneel en zorgvuldig onderhouden

Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring exact vertellen welke behandeling uw grind- of terrazzovloer nodig heeft. Onze vloeronderhoud specialisten zorgen met de juiste technieken ervoor dat uw vloer weer zal stralen. Denk hierbij aan het impregneren of coaten van de vloer, zodat de kleuren weer helder worden. Maar ook aan polijsten, slijpen en schuren. Na het behandelen van de vloer zullen onze medewerkers uw verder adviseren hoe en met welke producten u uw vloer zelf in topconditie kunt houden.

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

Al ruim 20 jaar  is ATS Schoonmaak de schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers binnen en buiten Rotterdam. Terrazzovloer onderhoud en grindvloer onderhoud maken al lang deel uit van ons takenpakket. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Ons bedrijf is tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u ons contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.