Bonnet methode voor tapijtreiniging

Voor een tussentijdse reiniging van uw tapijt is de Bonnet methode uitermate geschikt. Bij de Bonnet methode voor tapijtreiniging wordt de vloer eerst bewerkt met een speciaal reinigingsmiddel. Nadat dit middel voldoende is ingewerkt wordt de bovenste laag van het tapijt gereinigd met behulp van een schrobmachine met een katoenen of microvezel pad. Deze pad zit op een draaiende schijf, waardoor al het vuil dat aan de oppervlakte zit, wordt opgenomen.

Voordelen van de Bonnet methode voor tapijtreiniging

De Bonnet methode voor tapijtreiniging heeft veel voordelen. De schrobmachines die bij deze methode gebruikt worden zijn geluidsarm, en kunnen binnen in kantoren daarom makkelijk tijdens werktijd gebruikt worden. Een ander groot voordeel is dat er maar weinig water gebruikt wordt. De vloer is daarom bijna direct weer droog, en het maakt de methode ook nog eens duurzaam. De Bonnet methode voor tapijtreiniging is uitermate geschikt als tussenoplossing tussen twee grondigere onderhoudsbeurten of om een klein sterk vervuild gebied te behandelen.

bonnet methode tapijtreiniging

ATS Schoonmaak en tapijtreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.